Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Haagse Inburgeringscursus

Details over dit uitje

Een Haagse Inburgeringscursus van Hofstad Events: het taaltje onder de knie krijgen, het gezellige centrum bezoeken, deze cursus laat het u allemaal zien.

Het is een mix van hoge- en lage cultuur, maar dat is een onderscheid voor vervelende cultuurpuristen.

Als je wilt inburgeren, dan moet je er wat voor over hebben, vinden wij. U gaat smartlappen zingen in een gezellige Haagse gelegenheid en u maakt een prachtige stadswandeling door het centrum.

13.00 - 15.00 Haagse Stadswandeling

We beginnen deze cursus met een stadswandeling langs de mooiste plekken van de stad. Daar snuift u een stukje historie op en leert u iets van de achtergronden van het wel en wee van de gemiddelde Hagenees, zijn vreemde taaltje en z'n unieke kijk op het leven.

15.00 - 16.30 Cursus plat Haags

Vervolgens duiken we met z’n allen een echt Haagse gelegenheid in, waar jullie even bij kunnen komen van de wandeling. Vervolgens geven we jullie een spoedcursus 'Plat Haags'. Hoe bestel ik een drankje, wat zeg ik tegen een bloedmooie vrijgezelle Haagse schone (m/v) en hoe wijs ik een verdwaalde agent (= blaûwe smurraf) in vloeiend Haags de verkeerde weg?

16.30 - 18.00 Smartlappen zingen

Na deze spoed taalcursus gaan we in het Haags meezingen met een aantal authentieke smartlappen, op de klanken die de Hofstad Events' accordeonist uit zijn instrument tovert. Gelukkig kunt u de tekst ook gewoon meelezen.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Enthousiaste begeleiding tijdens de cursus Plat Haags
  • Locatie centrum Den Haag
  • Accordeonist
  • Tekstboekjes smartlappen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Cursus informatie:

Graag informeren wij u vooraf dat het Haagse taaltje ook grof taalgebruik bevat. Dit is ook in de cursus verwerkt.

Inburgeringstip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan