Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop IJssculpturen maken in Den Haag

Details over dit uitje

Niet bang voor een beetje kou? Doe dan de workshop IJssculpturen maken van Hofstad Events in Den Haag.

Een gezellige en ijskoude workshop, die geheel in het teken staat van creatieve ideeën en prachtige transparante beeldhouwwerken.

Deze workshop is geschikt voor groepen, schoolklassen en dagjes uit met familie of vrienden die zich gezamenlijk in willen zitten om strakke ijsblokken om te vormen in schitterende sculpturen.

Voordat jullie aan het werk gaan, zullen onze begeleiders u de techniek van het beeldhouwen met ijs tot in detail uitleggen. Veel aandacht wordt besteed aan het gereedschap en hoe jullie het gekozen thema het beste kunnen uitwerken. Het is altijd handig om te beginnen met wat schetsen op papier voordat het blok ijs wordt aangeraakt.

Daarna worden de handschoenen aangetrokken en gaan jullie aan de slag met hamertje, beitel en begint het daadwerkelijke schuren en schaven.

Natuurlijk zal er een hoofdprijs worden uitgereikt aan de maker van de mooiste ijssculptuur. Veel plezier tijdens deze verrassend warme workshop van Hofstad Events!

Inclusief:
  • Welkom door begeleiders
  • Uitleg over gereedschap en maken schetsen
  • Sculptuur maken en ijscarven
  • Buitenlocatie

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan