Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vaar mee naar Van Kleef in Den Haag

Details over dit uitje

Geniet in 'Vaar mee naar Van Kleef' met Hofstad Events van een rondvaart over de grachten van Den Haag.

Bezoek de stoomdistilleerderij voor een proeverij van tongstrelende likeuren, jenevers en verse hapjes.

Bij Hofstad Events zorgen wij ervoor dat uw gezelschap geheel in de watten wordt gelegd met een bedrijfsuitje of familie-uitje van formaat!

Verjaardag, jubileum, feest of zomaar een dagje uit in de Hofstad? U ziet niet alleen de mooiste vaarwegen van de stad vanaf onze comfortabele rondvaartboot, maar bezoekt ook nog eens de enige overgebleven stoomdistilleerderij van de stad.

14.00 - 15.30 uur Rondvaart Den Haag

Vaar mee over de grachten van de stad en stap na 1,5 uur aan wal om gelijk door te lopen naar de Van Kleef Distilleerderij aan de Lange Beestenmarkt, die al sinds 1842 de beste jenevers en andere alcoholische lekkernijen produceert.

Na de ontspannen boottocht treft u hier bij binnenkomst overheerlijke Hollandse Nieuwe en een origineel Van Kleef korenwijntje. Vervolgens krijgt u een korte presentatie over deze distilleerderij en de opmerkelijke geschiedenis.

15.45 - 17.30 uur Proeverij Van Kleef uit het Water

Daarna gaat u 5 verschillende drankjes uit de stal van deze beroemde distilleerderij proeven tegen het decor van het oude en authentiek ingerichte interieur. Een heerlijk garnituur van warme broodjes, huisgemaakte tapenade, nootjes, gefrituurde ansjovis en sardientjes staan u in deze 'moeilijke' tijden bij om de smaak van likeuren en jenevers te neutraliseren. Dat maakt uw groepsuitje of familie-uitje wel erg smakelijk! Veel plezier!

Boot informatie:

In Den Haag wordt gebruik gemaakt van open boten, gezien de lage bruggen in de stad. Indien u een gesloten boot wenst, is de rondvaart uitsluitend mogelijk buiten Den Haag. (meerprijs)

Inclusief:
  • Boothuur
  • Bezoek aan de Van Kleef Distilleerderij
  • Uitgebreide proeverij inclusief hapjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan