070 20 40 155
Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vaar mee naar Van Kleef in Den Haag

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vaar mee naar Van Kleef in Den Haag

Geniet in 'Vaar mee naar Van Kleef' met Hofstad Events van een rondvaart over de grachten van Den Haag.

Bezoek de stoomdistilleerderij voor een proeverij van tongstrelende likeuren, jenevers en verse hapjes.

Bij Hofstad Events zorgen wij ervoor dat uw gezelschap geheel in de watten wordt gelegd met een bedrijfsuitje of familie-uitje van formaat!

Verjaardag, jubileum, feest of zomaar een dagje uit in de Hofstad? U ziet niet alleen de mooiste vaarwegen van de stad vanaf onze comfortabele rondvaartboot, maar bezoekt ook nog eens de enige overgebleven stoomdistilleerderij van de stad.

14.00 - 15.30 uur Rondvaart Den Haag

Vaar mee over de grachten van de stad en stap na 1,5 uur aan wal om gelijk door te lopen naar de Van Kleef Distilleerderij aan de Lange Beestenmarkt, die al sinds 1842 de beste jenevers en andere alcoholische lekkernijen produceert.

Na de ontspannen boottocht treft u hier bij binnenkomst overheerlijke Hollandse Nieuwe en een origineel Van Kleef korenwijntje. Vervolgens krijgt u een korte presentatie over deze distilleerderij en de opmerkelijke geschiedenis.

15.45 - 17.30 uur Proeverij Van Kleef uit het Water

Proef 5 verschillende drankjes uit de stal van deze beroemde distilleerderij tegen het decor van het oude, authentiek ingerichte interieur. Een heerlijk garnituur van warme broodjes, huisgemaakte tapenade, nootjes, gefrituurde ansjovis en sardientjes staan u in deze 'moeilijke' tijden bij om de smaak van likeuren en jenevers te neutraliseren. Dat maakt uw groepsuitje of familie-uitje wel erg smakelijk! Veel plezier!

Boot informatie:

In Den Haag wordt gebruik gemaakt van open boten, gezien de lage bruggen in de stad. Indien u een gesloten boot wenst, is de rondvaart uitsluitend mogelijk buiten Den Haag. (meerprijs)

Inclusief:
  • Boothuur
  • Bezoek aan de Van Kleef Distilleerderij
  • Uitgebreide proeverij inclusief hapjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Haag starten de arrangementen van Hofstad Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Binnenhof of de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Hofstad Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Hofstad Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Hofstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Haag is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Hofstad Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Hofstad Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Hofstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan