Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Thee Proeverij en Zuurstofbar in Den Haag

Details over dit uitje

Tijdens dit unieke dagarrangement met Thee proeverij & Zuurstofbar van Hofstad Events in Den Haag komt u weer even helemaal bij.

Een zuurstofbar staat klaar om uw lichaam extra energie te geven en de theeproeverij zorgt voor extra rust en verrassende smaaksensaties.

Ontspanning, exotische theemelanges en een gevoel van opluchting. De dagelijkse stress valt van u af, als u geniet van een uurtje Haagse ontspanning.

De zuurstofbar stimuleert de opname van zuurstof door het hele lichaam. Het geeft een energieboost en maakt dat uw lichaamscellen sneller herstellen. Na deze ontspannen sessie op een heerlijke ligbank krijgt u vast zin in een kopje thee.

Het exclusieve theeassortiment van Thieme staat inmiddels voor u klaar. Deze voortreffelijke Aziatische melanges worden zorgvuldig geselecteerd uit het beste, dat het exotische continent te bieden heeft. U proeft in dit arrangement de lekkerste theesoorten en geniet van de prachtige locatie en ontspannen sfeer.

Zin in extra energie en een gevoel van rust in de dagelijkse beslommeringen? Dan is dit evenement de ultieme manier om even helemaal bij te komen. Geniet ervan!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Zuurstof Bar
  • Thee proeverij
  • Onbeperkt Spa Cocktails
  • Gezellige locatie Den Haag
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan