Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sushi Workshop in Den Haag

Details over dit uitje

Hofstad Events neemt u voor de Sushi Workshop mee naar een gezellige culinaire en exclusieve locatie in Den Haag met echte Sushi-specialisten, waar u de lekkerste gerechten gaat bereiden.

Of het nu gaat om nigiri’s, maki’s of tamaki’s, onze Sushi chefs weten u alles uit te leggen over deze populaire Japanse kookkunst.

De Sushirestaurants schieten als paddenstoelen uit de grond en niet voor niets natuurlijk. Wilt u met familie of vrienden zelf aan de slag met verse ingrediënten? Dan is deze workshop het ultieme kookavontuur voor u!

In de Japanse keuken is verse vis niet weg te denken, maar ook de presentatie van de lekkere hapjes vormt een belangrijk onderdeel van deze workshop. Een klein hapje rijst, met daarop of daartussen de overige ingrediënten, waaronder rauwe vis of andere zeevruchten, maar ook gaar gemaakte vis, gebakken ei, of groenten. Het smaakt altijd naar meer.

Onze chefs en enthousiaste begeleiders geven handige tips om uw eigen sushigerechten tot in detail te bereiden en er ook nog mooi uit te laten zien.

Uiteraard worden na de workshop de hapjes mooi op tafel geserveerd en kan iedereen uitgebreid proeven van dit culinaire hoogstandje. Eet smakelijk!

Inclusief:
  • Gezellige locatie Den Haag
  • Sushi receptuur
  • Onbeperkt groene thee tijdens workshop
  • Enthousiaste begeleiding Sushi-chef
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan