Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart – High Tea – Den Haag Express

Details over dit uitje

Tijd voor ontspanning in het centrum van de hofstad? Boek het dagarrangement Rondvaart - High Tea - Den Haag Express om de stad van A tot Z te ontdekken.

Den Haag Express brengt u in hoog tempo dwars door het centrum en de competitie is altijd spannend.

Geniet van een heerlijke middag in het centrum van het mooie Den Haag!

10.30 - 12.00 Rondvaart

Heerlijk rondvaren door de mooie vaarwegen en grachten van Den Haag. Deze rondvaart geeft een fantastische blik op het fraaie stadslandschap in de historische stad Den Haag. Geniet met familie en vrienden van de schitterende monumenten, grachtenpanden en bezienswaardigheden!

12.15 - 13.30 High Tea

Voorzien van allerlei lekkernijen zoals ambachtelijk gebakken scones, kleine sandwiches en friandises. U komt even helemaal bij tijdens deze High Tea op een geweldige locatie in hartje Hofstad.

13.30 - 17.30 Den Haag Express

U kent waarschijnlijk het gelijknamige tv-programma genaamd 'Peking Express'. In groepen van 5 tot 8 personen moet u een reis ondernemen en onderweg allerlei spannende opdrachten uitvoeren. Locatie is dit keer Den Haag, een geweldige stad om een ludiek en adembenemend spel te spelen. Kom op alle belangrijke plekken van de Hofstad en speel de finale!

Inclusief:
  • Rondvaart
  • Complete High Tea
  • Enthousiaste begeleiding tijdens de Den Haag Express
  • Speurtocht benodigdheden
  • Prijsuitreiking
  • Drankje tijdens de prijsuitreiking (bier, fris, huiswijn, koffie en thee)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Boot informatie:

In Den Haag wordt gebruik gemaakt van open boten, gezien de lage bruggen in de stad. Indien u een gesloten boot wenst, is de rondvaart uitsluitend mogelijk buiten Den Haag. (meerprijs)

Tip:

Wilt u drankjes en/of hapjes tijdens de rondvaart? Dit is uiteraard mogelijk! Vraag een van onze professionele medewerkers naar de mogelijkheden en prijzen.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan