Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Rappen in Den Haag

Details over dit uitje

Tijdens deze Workshop Rappen van Hofstad Events in Den Haag komen jullie helemaal los, onder enthousiaste begeleiding van doorgerapte Hagenezen.

Voor een goede rap zijn een goede beat en een sterk thema natuurlijk belangrijk. Rap er op los in het centrum van Den Haag. Na deze workshop zijn jullie klaar voor het echte werk!

Rijm, ritme en flowwwwww…. zijn onlosmakelijk verbonden met een goede rap. Tijdens deze workshop gaan de deelnemers aan de hand van een zelfgekozen beat en onderwerp op een leuke en interactieve manier aan de slag met het maken van een rapnummer bestaande uit een refrein en coupletten.

Allereerst zorgen we voor een uitzonderlijk coole beat en een refrein dat lekker in het gehoor ligt! Kom er maar eens op, zoiets als; hij is aan, hij is aan, daar is de fur (daar is de fur), oeh, hij is geweldig, hij staat te clippen in de club, of haalt pak in het park, fur, hij is zo cool. Tekstueel nogal uniek, ritmisch als de…. zoals ze hier in Den Haag zeggen. Na afloop gaan jullie het nummer professioneel performen en licht de weg naar je eigen label helemaal open!

Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Rap performance
  • Locatie

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan