Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pralineren en Dineren in Den Haag

Details over dit uitje

Pralineren (chocolade workshop) is een kunstvorm die u tijdens dit avondarrangement in deze workshop met diner helemaal onder de knie krijgt bij Hofstad Events.

Wij nemen u mee om uw 'smaakpapillen' volledig te ontwikkelen.

U leert in deze workshop niet alleen hoe u de lekkerste chocolaatjes maakt, u leert er ook extra van genieten. De lekkerste chocolade smaakt namelijk het best als u ze zelf heeft gemaakt, volgens een eersteklas recept, zo uit de keuken van een beroemde chocolaterie uit Parijs.

17.00 - 18.30 Pralineren

Zelf chocolaatjes maken, het verschil tussen melk en pure chocolade, de fijne ingrediënten komt u allemaal te weten. Handig voor thuis, als u weer eens iets nieuws wilt proberen. Speciale gietvormen, de subtiele kunst van het pralineren komt tijdens deze workshop uitgebreid aan bod.

19.00 - 21.30 Dineren

Na al die geuren geroken te hebben, wordt het tijd voor een heerlijk culinair diner, waarbij het nagerecht ook kan bestaan uit koffie en een speciaal chocolaatje. U mag het zeggen!

Inclusief:
  • Chocolade workshop met enthousiaste begeleiding
  • 3 gangen diner (in een restaurant naar keuze)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van ons drank- arrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Een deel van dit programma reserveren?

Ieder onderdeel van dit arrangement is ook in een andere programmavorm te realiseren of gewoon los te boeken. Hofstad Events regelt zo een uitje op maat! Neem contact op met onze organisatie voor uw speciale reservering!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan