Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bezichtig het Haagse Binnenhof

Details over dit uitje

Bezichtig in een rondleiding met professionele gids mogelijk dé bekendste plek van het land: het Haagse Binnenhof. Wandel langs Binnenhof en Ridderzaal, die Graaf Floris V in de 13e eeuw liet bouwen.

In de kelder van de Ridderzaal zal de rondleiding beginnen en een film vertoond worden over de geschiedenis van de Nederlandse politiek.

Na deze film gaat u naar de Ridderzaal en naar de Eerste en/of Tweede Kamer (Let op beperkte beschikbaarheid!). Hier wordt de prachtige en rijkelijke geschiedenis van het bestuur van Nederland uitgelegd. Niet alleen dat, maar ook ziet u waar alle beslissingen genomen worden die voor de vorming van dit land zorgen.

De rondleidingen vinden plaats op momenten dat er geen vergaderingen of bijeenkomsten plaatsvinden. Het kan voorkomen dat door bijeenkomsten één of meerdere gebouwen niet te bezichtigen zijn.

Bent u benieuwd naar de Ridderzaal, Tweede Kamer of het torentje? Of misschien wilt u gewoon weleens weten waar de belangrijkste gebeurtenissen uit de vaderlandse geschiedenis zich afspeelden? Bezoek dan nu deze tour in het Binnenhof!

Mogelijkheden & Prijs:

Film en bezoek Ridderzaal +/- 45 min. € 11,50 p.p. excl. BTW
Film, Ridderzaal & Tweede Kamer +/- 90 min € 15,50 p.p. excl. BTW
Film, Ridderzaal & Eerste Kamer +/- 75 min € 15,50 p.p. excl. BTW
Staten Generaal Tour +/- 90 min € 17,50 p.p. excl. BTW

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Entree
  • Te boeken op uw gewenste dag en verschillende tijdstippen

Bezoek informatie:

Het Haagse Binnenhof heeft zeer beperkte beschikbaarheid en vastgestelde tijden dat de rondleidingen starten. Het is ook mogelijk dat andere deelnemers aanwezig zijn bij de rondleiding. De rondleidingen zijn niet mogelijk op zondag.

De Ridderzaal is niet toegankelijk voor mensen die zeer slecht ter been zijn, omdat deze alleen per trap bereikbaar is.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan