070 20 40 155
Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bezichtig het Haagse Binnenhof

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Bezichtig het Haagse Binnenhof

Bezichtig in een rondleiding met professionele gids mogelijk dé bekendste plek van het land: het Haagse Binnenhof. Wandel langs Binnenhof en Ridderzaal, die Graaf Floris V in de 13e eeuw liet bouwen.

In de kelder van de Ridderzaal zal de rondleiding beginnen en een film vertoond worden over de geschiedenis van de Nederlandse politiek.

Na deze film gaat u naar de Ridderzaal en naar de Eerste en/of Tweede Kamer (Let op beperkte beschikbaarheid!). Hier wordt de prachtige en rijkelijke geschiedenis van het bestuur van Nederland uitgelegd. Niet alleen dat, maar ook ziet u waar alle beslissingen genomen worden die voor de vorming van dit land zorgen.

De rondleidingen vinden plaats op momenten dat er geen vergaderingen of bijeenkomsten plaatsvinden. Het kan voorkomen dat door bijeenkomsten één of meerdere gebouwen niet te bezichtigen zijn.

Bent u benieuwd naar de Ridderzaal, Tweede Kamer of het torentje? Of misschien wilt u gewoon weleens weten waar de belangrijkste gebeurtenissen uit de vaderlandse geschiedenis zich afspeelden? Bezoek dan nu deze tour in het Binnenhof!

Mogelijkheden & Prijs:

Film en bezoek Ridderzaal +/- 45 min. € 11,50 p.p. excl. BTW
Film, Ridderzaal & Tweede Kamer +/- 90 min € 15,50 p.p. excl. BTW
Film, Ridderzaal & Eerste Kamer +/- 75 min € 15,50 p.p. excl. BTW
Staten Generaal Tour +/- 90 min € 17,50 p.p. excl. BTW

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Entree
  • Te boeken op uw gewenste dag en verschillende tijdstippen

Bezoek informatie:

Het Haagse Binnenhof heeft zeer beperkte beschikbaarheid en vastgestelde tijden dat de rondleidingen starten. Het is ook mogelijk dat andere deelnemers aanwezig zijn bij de rondleiding. De rondleidingen zijn niet mogelijk op zondag.

De Ridderzaal is niet toegankelijk voor mensen die zeer slecht ter been zijn, omdat deze alleen per trap bereikbaar is.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Haag starten de arrangementen van Hofstad Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Binnenhof of de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Hofstad Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Hofstad Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Hofstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Haag is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Hofstad Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Hofstad Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Hofstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan