Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beeldhouwworkshop in Den Haag

Details over dit uitje

Na de Beeldhouwworkshop van Hofstad Events in Den Haag, waant u zich een aanstormende Rodin. Maak uw eigen object voor thuis op de schoorsteen.

Beeldhouwen is natuurlijk een ambacht, maar al snel merkt u dat de techniek ook te leren is.

Iedereen werkt tijdens deze cursus Beeldhouwen aan één object. Onder leiding van een echte professionele beeldhouwer gaat u aan de slag en leert u de belangrijkste technieken in een handomdraai. Het voor deze workshop gebruikte materiaal mergel laat zich heel gemakkelijk bewerken!

Gebruik allerlei gereedschap en maak uw eigen object. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk dat iedereen aan een deelproject werkt, dat later wordt samengevoegd tot één groot beeldhouwwerk. Prima geschikt voor een beetje teambuilding en zorgvuldige afstemming.

Na afloop mag u uw creatie mee naar huis nemen, of alvast tentoonstellen in het Louvre in Parijs! Veel plezier tijdens de Haagse Beeldhouw-workshop!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleMateriaal en gereedschapiding
  • Materiaal en gereedschap
  • Koffie/thee & een hapje
  • Glas Prosecco

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan