Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Winter Brunch in Den Haag

Details over dit uitje

De Get The Picture Winter Brunch van Hofstad Events in Den Haag is er weer; een winteruitje als avontuurlijk en gezellig uitstapje door het centrum van de stad.

Ook als er geen dik pak sneeuw ligt is dit zeker een succes!

Voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of familie-uitje zorgen we er in ieder geva lvoor dat uw gezelschap het altijd warm heeft en zich meesterlijk vermaakt!

Zoekt u nog een gezellig winteruitje met familie of vrienden of een verrassend dagarrangement met collega’s om de donkere dagen vrolijk door te komen? Dan hebben wij de beste brunchadressen voor u in petto!

Tijdens Get The Picture gaat u ook op stap om de mooiste details van het centrum op camera vast te leggen. Het is dus zowel een culinaire als een culturele ontdekkingstocht.

Hofstad Events reserveert voor u drie verschillende restaurants in Den Haag. In ieder etablissement geniet u weer van een ander gerecht. Tussen de culinaire activiteiten door gaat u lekker op pad met een fotocamera, een stadskaart en een opdrachtenboekje (een warme muts is zeker ook een uitkomst).

Elk team of koppel zoekt via de kaart de beste route en ondertussen moeten er kiekjes gemaakt worden van de mooiste objecten die de stad te bieden heeft.

In het laatste restaurant wordt u ook weer welkom geheten door uw begeleider die onder genot van een heerlijk dessert een officiële prijsuitreiking verzorgt, want uiteraard kan er maar één team tijdens dit actieve winteruitje het beste zijn.

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 14.45 Get The Picture deel 1
14.45 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 16.45 Get The Picture deel 2
16.45 – 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen winterbrunch in 3 restaurants naar keuze
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Achteraf krijgt u alle foto’s digitaal toegestuurd
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW

15 – 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW

30 – > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan