Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit

Get the Picture Brunch in Den Haag

Details over dit uitje

De 'Get the Picture Brunch fotospeurtocht' van Hofstad Events is een combinatie van gezellig lunchen, een speurtocht en fotograferen in Den Haag.

U komt geheel culinair en visueel aan uw trekken.

We brengen u steeds naar een ander restaurant in de Haagse binnenstad en tussendoor maakt u de mooiste foto's van vooraanstaande monumenten, vooraanstaande Hagenezen en een vooraanstaande... Tweede Kamerleden?

Uw gezelschap wordt voor deze fotospeurtocht opgedeeld in teams van maximaal 8 personen en deze teams gaan met een camera op pad in het centrum van Den Haag om speciale opdrachten te vervullen.

Er wordt natuurlijk geen telegraafjournalistiek bedreven maar mocht u een Bekende Nederlander of de Minister President tegenkomen, dan raden we u aan zeker een paar plaatjes te schieten!

U ziet niet alleen de mooiste straten en monumenten, maar u krijgt ook nog eens de lekkerste gerechten voorgeschoteld in drie verschillende restaurants. Reserveer uw Get the Picture Lunch bij Hofstad Events en maak van uw dag in de Hofstad een belevenis! Het beste foto-team krijgt na afloop de enige echte hoofdprijs!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Get the Picture deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Get the Picture deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Uitgebreid 3 gangen lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Achteraf ontvangt u de gemaakte foto's
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan