Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Etiquette Lunch in Den Haag

Details over dit uitje

Altijd al willen weten hoe u nou echt netjes hoort te lunchen? Ontdek het bij dit arrangement, de Etiquette Lunch van Hofstad Events in Den Haag.

Etiquette geeft zelfvertrouwen, het verbetert uw sociale vaardigheden en de omgang met uw relaties.

Het is voor u een pluspunt op zowel zakelijk als privégebied om de basis van de etiquette onder de knie te hebben en nog leuk ook!

De workshop wordt gegeven door onze etiquette master. Hij is op de hoogte van alle etiquette regels en zal het u op een leuke manier uitleggen. Zijn jarenlange ervaring en oneindige enthousiasme zorgen ervoor dat de etiquette-lunch niet alleen leerzaam is, maar ook een leuk en gezellig uitje met vrienden of collega’s.

Wat dacht u van de regels om uw tafel netjes te dekken en bijbehorende tafelmanieren. Allemaal heel interessant en ook nog eens leuk! Daarnaast krijgt u nog veel meer te leren over de etiquette en kunt u aan het eind van de workshop direct aanschuiven bij koning Willem Alexander voor een staatsbanket.

Inclusief:
  • Ervaren etiquette master
  • Locatie
  • Uitgebreide lunch
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Prijs:

15 - 19 personen € 44,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 42,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan