Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Den Haag Express

Details over dit uitje

Avontuurlijk ingesteld? Speel Den Haag Express van Hofstad Events. Net als Peking Express een spannende tocht met als doel om snel een locatie te bereiken.

Den Haag Express is hetzelfde, maar vindt plaats in het mooie centrum van de Hofstad. Het wordt gespeeld in verschillende teams, die allemaal een specifieke opdracht gaan uitvoeren.

Door Den Haag liften zonder geld, proberen de checkpoints op tijd te bereiken, in groepen van 6 tot 10 personen, dat is waar het tijdens dit game-event om draait. Hofstad Express zorgt voor avontuur en laat u de stad beleven. Met behulp van fietsen, steps of de benenwagen dient u zichzelf door de stad te verplaatsen.

Onderweg naar de finish moet u ook nog een buitenaardse fysieke test afleggen of een mentale puzzel! Een snufje improvisatie- en doorzettingsvermogen zijn de noodzakelijke ingrediënten voor een snelle finish!

Het snelste team sleept uiteindelijk 'de Den Haag Express hoofdprijs' in de wacht, een welverdiend cadeau voor alle moeite. Beleef dit originele avontuur in de binnenstad en sta pal voor uw team!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 2 drankjes (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan