Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vlietvaart bij Den Haag

Details over dit uitje

De Vlietvaart is een gezellige boottocht bij Den Haag voor groepen, waarbij u geniet van één van de oudste vaarwegen van het land.

Neem plaats op onze comfortabele boot en bekijk tijdens dit vaararrangement het landschap tussen Den Haag, Delft, Rijswijk en Voorburg.

De Vliet is een prachtige vaarroute om de majestueuze buitenplaatsen en het lommerrijk landschap vanaf het water te bezichtigen. Trossen los dan maar!

Er is zoveel te zien langs de Vliet! Wat dacht u van de buitenplaatsen met prachtig aangelegde tuinen zoals de 'Hofwijck', ontworpen door Constantijn Huygens, de Cromvliet, Hoornwijck, Vredenoord, Hoekenburg, Arentsburgh en vele andere die langs de kade staan opgesteld. Deze buitenplaatsen werden onder andere gebruikt door welgestelde families die in het verleden de stad probeerde te ontvluchten.

Ook kunt u kiezen voor een vaartocht van Delft naar Den Haag of vice versa. Dit biedt de mogelijkheid voor een bezoek aan diverse musea van uw keuze in desbetreffende stad. Combineer bijvoorbeeld een bezoek aan de Porceleyne fles in Delft met een bezoek aan het Mauritshuis in Den Haag. U bezoekt de stad van het Delfts Blauw en onze Hofstad!

Zin in een gezellige rondvaart met tal van prachtige bezienswaardigheden? Reserveer de Vlietvaart van Hofstad Events en wij zorgen ervoor dat u weer aan vaste wal komt! Neem contact op met onze professionele medewerkers voor meer informatie.

Boot informatie:

Er wordt gebruik gemaakt van overdekte boten, die open kunnen bij mooi weer. Op de boot is een toilet aanwezig.

Inclusief:
  • Boothuur
  • Keuze tussen verschillende vaartochten
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan