Kies uit 275+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Haag
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Capoeira in Den Haag

Details over dit uitje

Volg de Workshop Capoeira dansen bij Hofstad Events in Den Haag; een rituele acrobatische dans, die op het strand van Copacabana altijd veel bekijks trekt.

Capoeira is een oude Braziliaanse vechtkunst, met acrobatiek en halsbrekende toeren.

Het is dan ook bij uitstek geschikt om de starre spieren helemaal los te maken. Bezoek deze workshop van Hofstad Events in het hartje van Den Haag en kom geheel Braziliaans tot leven!

Onder leiding van professionele Capoeira-dansers laten we u zien hoe belangrijk het is om een aantal bewegingen te coördineren, wilt u niet verstrengeld raken in uw eigen benen! Op de achtergrond speelt een opzwepend Braziliaans deuntje en al uw vrienden maken de gekste bewegingen!

Uitermate geschikt voor een ludiek vrijgezellenfeest of zomaar een uitje tussendoor. Met Capoeira voelt u zich verlost van de zwaartekracht en loopt u de hele dag vrolijk in het rond, met misschien een heel..... heel klein beetje spierpijn? Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materiaal
  • Te boeken op uw gewenste datum en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan